Dreamweaver och Graphic 45…

Äntligen! det känns som om våren är på väg till Västkusten. Igår var det 1 maj och vi har som tradition att göra årets första rabarberpaj då, men inte igår inte. Stjälkarna var väl ca 1 cm långa eller rättare sagt korta.

Jag var på kurs för några veckor sedan och fick lära mig lite nya tekniker av Helena att använda Dreamweavers stenciler på. Det här kakelmönstret var en del av kursen. Här har jag använd Dreamweaver Stencils LJ – Lg tile och  en annan stencil som tyvärr inte just nu finns i shopen. Mönsterpapper från Graphic 45 French Country 6×6″block.

Blommor från Petalo och Grattis från Vilda Stamps.

Birgitta Önskar dig en bra dag…………

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *