Mitt tredje (och sista…) uppslag i inspirationspärmen

Nu ska jag visa mina sista alster från DT-träffen vi hade i butiken för ett par veckor sedan. Och nu kan man se att jag blivit lite varm i kläderna! 😉

Alla papper kommer från Bo Bunnys serie Cest La Vie och sedan har jag använt massa embossingfoldrar från Tim Holtz, stansar från Tonic, stämplar från ett jätteläckert textkit från Vilda och så lite distresser och stickles! För er som inte har möjlighet att bläddra i albumet som finns i butiken så kommer här en bildkavalkad;

DSC_0044 DSC_0050 DSC_0052 DSC_0054 DSC_0057 DSC_0060 DSC_0063

Nästa vecka så tänkte jag visa en sida i min Art Journal som jag håller på att jobba med, det är ju såå kul – det med! 😀 Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *