Uppslag gjort med Prima Marketing papper

Här kommer ytterligare ett bidrag från vår DT-träff. På detta uppslaget fick vi order om att använda masker och att stämpla något på våra projekt.

IMG_2039a

Till detta projektet har jag både använt Primas Lady Bird och Primas Hello Pastel, 2 lite färgglada kollektioner som matchar varandra.

Masken jag har valt att använda är även den en från Prima-Hexagon grunge och få den att glittra i guld har jag spayat på med Heidi Swapp-Color Shine Gold Lamé. Det bästa med Color Shine är att den torkar väldigt snabbt vänta bara ca 10 sekunder efter att du har sprayat klart och torka sedan av den överflödiga färgen med ett hushållpapper.

Stämpeln jag valt kommer från Tim Holtz-Simple Sayings en av hans nya stämpel set som kommit ut nu under våren. Texten har jag stämplat med Archival Ink-Jet black.

IMG_2040a

Detta kommer från Primas- Hello Pastel och runt alla kanterna har jag chalkat med VersaColor-Pinecone.

IMG_2037a

Även detta uppslaget är från Prima-Hello Pastel och sen har jag tagit ut i matchande papper lite olika Tonic Studios Fjärilarspunchar som jag sedan har lagt på lite Stickles-Crystal.

IMG_2038a

Dessa härliga blommorna fanns också i Primas-Hello Pastel, här känns det ju ändå som om man kan drömma om att sommaren och alla fina blommor som man kan plocka in.

IMG_2036a

Det färdiga uppslaget ser ut så här. Härliga färger som man blir glad av eller hur?!

Vill ni kolla närmare så är det bara att göra ett besök på butiken CiLi in Papers förstås 🙂 .

Ha en riktigt skön Tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *