Lycka KAN köpas för pengar!

Jajamen – jag har köpt mig lycka! 🙂 Å den stavas eBosser! Se vilken fining:

DSC_0004

En eBosser är alltså en elektrisk stansmaskin! En cuttlebug som du slipper veva, typ… Fast bättre såklart – att den tar ett helt A4 ark e till exempel en av fördelarna!

Det medföljer ett magnetark som jag tycker var helt kanon att använda, diesen ligger på plats ordentligt! Jag ställde plattorna upp mot väggen för att visa;

DSC_0005

Inga problem att stansa flera olika dies på en gång;

DSC_0007

Mata in i maskinen, känn när den tar ”grepp” om plattorna och låt maskinen göra jobbet;

DSC_0008

Vips så kommer det ut på andra sidan, å stannar där;

DSC_0011

Resultatet blir verkligen kanon – inga bitar som fastnat eller som man måste skära loss;

DSC_0013

Alla små delar lossnade utan problem direkt;

DSC_0014

Jag var ju tvungen att sätta maskinen på prov ordentligt och tog mina ”svåraste” dies – å alla kom ut med perfekt resultat;

DSC_0016

Kolla bara den här swirlen, den har jag fått klippa loss varje gång jag använt den i min groda men nu lossnade allt utan problem;

DSC_0017

Som en glad överraskning så medföljer en embossingfolder när man köper maskinen – och den är i A4 – grymt;

DSC_0020

Jag körde igenom en bit core’ dinations;

DSC_0022

Jag hade med mig min nya leksak på en träff förra lördagen och den fick jobba ordentligt! Alla var imponerade av hur smidig den är och supernöjda med resultatet!

Nackdelar då? Jaaa, jag har verkligen letat å det finns faktiskt två nackdelar! Den första är att den låter lite, men det tror jag är en vanesak. Jag har ju haft Cuttlebug innan och den låter ju ingenting! Men i jämförelse med andra elektriska maskiner så låter den inte mycket alls! Jag har min pysselvrå precis utanför barnens sovrum och det var inga problem att använda den när de sover så därmed fick den godkänt på den punkten åxå! 🙂

Nackdel två är lite värre… Hur ska jag placera den på mitt skrivbord?? Så här står den ju väldigt bra, men det går inte att använda den utan att flytta den;

DSC_0024

Så här står den kanske inte lika ”snyggt”, men jag kan använda den när jag sitter och pysslar;

DSC_0027

Som ni ser så var ”nackdelen” inte ett riktigt problem alls! 🙂 Jag får helt enkelt skjuta undan den framåt när jag inte använder den! Å när jag använder den så kan jag sitta med den bredvid mig;

DSC_0028

För mig var det kärlek vid första daten! Mina vanliga plattor till ”grodan” var nästan helt slut så jag funderade mellan att köpa nya vanliga plattor eller långa plattor. Sen insåg jag att jag gärna ville ha en maskin som kunde ta större papper och dies, vilket grodan inte kan. Jag googlade lite innan jag slog till, läste andras recensioner och ställde lite frågor i olika forum – slutsatsen blev att jag ville ha en eBosser! Å jag e superduper nöjd!! 🙂

Om ni skriver eBossser på YouTube så finns massa roliga videos med demonstrationer av maskinen. Denna är en kort visning av maskinen: http://www.youtube.com/watch?v=TOujcAl0Dhk Detta är en lite längre demo: http://www.youtube.com/watch?v=EVc4NFu5Q_I

Ha en härlig helg! Det är (nästan) tråkigt att det är så fint väder, då måste jag ju vara ute istället för att sitta inne å leka med min nya kompis! 😉

Det här inlägget postades i Verktyg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Lycka KAN köpas för pengar!

  1. Pyssel Karin skriver:

    Sicken Lykost du är!! Blir ju grymt sugen själv, men skall först göra om i mitt Pyssel rum sen får vi se om den kanske även finner en plats hemma hos mig 🙂
    Ha en härlig helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *