Mamma är Bäst!

Denna veckan tänker jag att ett kort till alla Mammor vore på sin plats 🙂 .

Jag var en sväng till CiLi in Papers och hittade en äldre fantastiskt pappersserie från Kaisercraft-Bonjour Collection. Fjärilar, blommor, kronor och eiffeltorn på rosa och mintgröna bakgrunder känns helt rätt  mitt i våren som nu äntligen är här.

IMG_2132

Pappren som jag har använt heter P740 Mairie, P738 Provence och P739 Madeleine. Tänk att även Kaisercraft tänker på att Prinsessan Madeleine skall gifta sig och gör ett eget papper med kronor till henne 😉 .

Det runda diesen kommer från Sizzix Framelites-Circles and Scallop Dies ser tyvärr att det är slut i webshoppen men kommer säkert snart in igen så håll ögonen öppna.

IMG_2131

Halva cardstocket har jag embossat med Cuttlebugs-Swiss Dots och 2 hjärtan med Stickle-Crystal. Jag ser att det är lite svårt att se färgerna så jag rekommenderar ett besök i butiken för att se kollektionen Live.

IMG_2130a

Det färdiga kortet till alla Mammor ser ut så här för vem tycker inte att mamma är bäst?!

Ha nu en riktigt skön Tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *