Vårfönster

Hej! Här kommer ännu ett fönster. Jag har verkligen fastnat för kort med fönster.

P1000821

Detta fönster är gjort på precis samma sätt som korter förra veckan men det såg mer ut som ett höstkort. Då jag tycker att det känns fel så här års så ville jag testa om det gick att likna trädet som ett Japanskt körsbär. Jag har lagt på aged rose embossing enamel från Stampendous på grenarna som skall föreställa blommor. Först fick jag använda min embossingpenna från Tsukineko, för att embossingpulvret skulle fastna.

P1000823

Det möstrade pappret kommer från Maja Design. Rosa cardstock och lite rosor med Stickles, Star Dust.

Insidan: Grattis stämpel från Vilda Stamps och dies från Spellbinders.

P1000822

Ha en fortsatt trevlig pingst. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *