We R Memory Keepers LO

Nu har jag testat mig på att använda mig av We R Memory Keepers albumsfickor med tillbehör. Tyvärr är bilden lite dålig, men den fickan som jag har använt mig av kommer från ett blandat set, multi pack.

20130531_172031

I de tre nedersta fickorna har jag bara skurit till korten och satt in dem. I den översta fickan har jag stämplat på ett ljusblått cardstock med Stampendous Butterfly Trio. Dynan som jag använt mig av är en Memento, London fog. På detta är det tre kort från sättet We R Memory Keepers Journal Cards 275/pkg – Tangerine och på den högra är det ett kort från We R Memory Keepers – Grid Cards.

20130531_172038

Att använda sig av dessa produkter tycker jag var ett snabbt och lätt sätt att scrappa och hela Lo:n tog ca 30 min att göra.

Trevlig Helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *