Slipskort

Hej! Idag blir det ett kort från Vildas Scrapträff som är nu i helgen. En av uppgifterna var att göra ett slipskort. Vi fick mallen i vår goodiebag. Vi måste använda minst en textstämpel och minst en motivstämpel från Vilda Stamps. Jag använde mig av ett av papprena som var med, Prima Madeline Collection ”Parfait”.

P1000855

Jag har bara satt en kapsyl på framsidan. Kapsylen har jag embossat med Brons Utee för att den skall passa i färg. I mitten av kapsylen har jag stämplat med Vilda Stamps, Inch kit på en pappersbit som jag först använt Uteen innan den svalnat efter smältningen med fönen. För att stämpeln skall släppa så har jag använt StazOn.

P1000857

Insidan ser ni stämplarna Gubbe och text från Svenskt Text kit från 2010. Målat med Distress Marker och Vattenpensel.

Nu är det strax dax för en ny dag på träffen i Floda Lada. Ha en fortsatt trevlig dag – det skall jag ha med många scrapvänner. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *