Enjoy The Journey

Denna veckan har jag gjort ett kort i Rött, Beige och Svart och använt mig av Primas 6×6 Lyric Paper. Det finns jätte fina papper i lite naturliga färger något som jag inte brukar använda så det är en utmaning att hitta en färg som passar till förstå 🙂 .

IMG_2093

Den härliga pappret med noterna och det röda rosorna tycker jag matchar fint med det svarta pappret med spetsrosorna. Texten kommer från Tim Holt stämpel set-Just Thoughts och den har jag stämplat med Archival Ink- Jet Black .

IMG_2094

Kanterna på det ljusa pappren har jag rundat med Tonics Corner Punch och sedan har jag chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone, några blommor och blingstenar. Fjärilarna har jag använt en punch, Tonic Studios har flera fina fjärilspunchar i olika storlekar och för att få dem att glittra lite extra lite Stickle-Crystal.

IMG_2096a

På insidan av kortet har jag tagit ett beige cardstock och även där rundat hörnen och chalkat dem. Ett av pappren från Primas Lyric Paper  hade en fjäril och med text som matchar min framsida. Den svarta texten kommer från ett Tim Holtz stämpel set-Good Thoughts och är stämplat med Archival Ink-Jet Black.

IMG_2095a

Det färdiga kortet ser ut så här när många säkert sitter hemma och planerar en resa då det snart är semester för många.

Ha en härlig och förhoppningsvis solig Tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *