Kort gjort med överblivna Mönsterpapper

Denna veckan skall jag visa hur man kan använda Mönsterpapper som blivit över från tidigare projekt, för vem har inte som ligger och ”skräpar”?!

IMG_2000

Jag har skurit till pappren i lagom bredd och i lite olika längder för att få lite olika dimensioner på mitt kort. Sen har jag chalkat alla kanterna med Versa Color Pinecone.

IMG_2010

Jag har sedan tagit ut ett hjärta i ett rosa Cardstock med Sizzix Framelits Dies-Heart och på mitten stämplat Hjärtliga Gratulationer från Vilda Stamps-Svenska Texter 2. Kanterna har jag chalkat med Distress Ink Pad-Antique line och den söta blomman kommer från stickersarket som finns med i Echo Park-Love Story Collection Kit. Sen har jag ju förstås satt hjärtat på 3D-kuddar för att få lite höjd på kortet.

IMG_2009

Det färdiga kortet blev så här, några små hjärtan med Stickles Crystal för att få det att glittra lite extra. Ett sätt att använda överblivna mönsterpapper och på så sätt få ett nytt kort. Då jag i alla fall försöker att spara alla små rester av papper man vet ju aldrig när det kommer till användning nästa gång.

Ha nu en riktigt skön Tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *