Secret Garden från Graphic 45

Hej

Här ett kort som jag gjorde på Vilda Stamps träff för några veckor sedan. Använt mig av underbara papper från Graphic 45 Secret Garden. Textstämpeln är från Vilda Stamps och den fick vi i välkomst kittet. Trollsländan en gammal metallmask som jag hitta i mina gömmor och gjord med Dreamweaver Embossing Paste – Pearlescent och så strödde jag lite glitter från en av burkarna från Stampendous – Frantage Encrusted Jewel kit – Pink över pastan innan den torkat.

Birgitta önskar dig en bra dag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Secret Garden från Graphic 45

  1. Anette skriver:

    Så somrigt och härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *