Ny Gäst-DT ♥ Petra a.k.a. Pysselpetra

Hej!

Jag heter Petra Offrell a.k.a. Pysselpetra och jag ska gästa CiLi in Papers i 3 månader i sommar. Jag är också DT för bl.a. FabScraps och de första alsterna jag kommer att visa är FabScraps-layouter. Ni kanske har sett dem på min blogg redan, men det får ni stå ut med tills att jag har fått mitt DT-paket och hunnit skapa med det. Jag scrappar mest layouter men ibland ett och annat kort eller alter.

Jag bor i Malmö med man, 3 barn och 2 katter och scrappar så ofta jag hinner. Vill ni veta mer om mig så hittar ni min blogg här. Jag kommer att blogga här på onsdagar.

avatar_2011-06-11 009 copy

Mina första layouter har jag skapat med den fantastiska MilkShake Chic serien från FabScraps. Visst är den underbar!!!

web_IMG_7577

Som bas har jag använt ett vitt cardstock och ovan på det har jag maskat med Crafter’s Workshop stenciler och Distress ink

web_IMG_7585

Min andra layout är uppbyggd på samma sätt med masker i bakgrunden men jag har lagt till lite färgstänk och gesso.

web_IMG_7515

web_IMG_7517

web_IMG_7518

Färgstänk kan man antingen göra med mist eller med akrylfärg blandat med lite vatten. Fördelen med att använda akrylfärg är att färgen inte sugs in i pappret och man får en ”renare” look. Jag har satt några bitar dubbel Washi Tape på gem och klippt kanten som en banner. Enkelt men dekorativt.

web_IMG_7519

Kanterna har jag snurrat runt en penna och alla kanter har dessutom fått distress ink för att de ska poppa upp mer och för att skapa en skuggeffekt.

web_IMG_7520

Det var allt från mig  vi ses om en vecka!

Petra

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Ny Gäst-DT ♥ Petra a.k.a. Pysselpetra

 1. Bente Fagerberg skriver:

  Grattis kära Petra till ditt nya uppdrag och grattis till Cili in Papers också! Som följare har jag såklart sett dessa alster innan som du säger, men har inget emot at se dessa skönheter här igen. Du har lagat jättefina saker för FabScraps!!
  Ska bli kul att titta in här och se vad du gör med ditt DT paket 😀

 2. lfnanna skriver:

  Vad kul! Blir spännande att se dina alster för CiLi!

 3. Christina skriver:

  Stort Grattis till Cili och till Petra så klart!! Ska bli kul o se dig här!

 4. designbyHektor skriver:

  Åh vad roligt! Grattis Petra!!

 5. Petra skriver:

  så roligt, ska bli spännande att följa dig här. Du gör alltid så underbara lo:s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *