Hemligheten bakom ett långt liv…

Kan hemligheten bakom ett långt lev vara att njuta ordentligt tro? Det e ju iaf värt ett försök tycker jag! 🙂 Idag visar jag ett kort som är till ingen mindre än Puck – en av ”mammorna” bakom Vilda Stamps! Hon fyllde år i söndags å hade väl mer eller mindre ”beordrat” mig att göra ett kort till henne med denna stämpel! 😉 Å självklart lyder jag! 🙂 Stämpeln är så himlans läcker tycker jag – å som vanligt när jag färglägger så har jag använt promarkers å flexmarkers (ps. passa på att komplettera din samling – det är REA på alla flexmarkers just nu!!), badbubblorna och vinglaset har fått lite 3D-lack på sig;

DSC_0013

Den passande textstämpeln kommer även den från Vildas;

DSC_0003

Ett litet ”blomsterkluster”… Jag har såå svårt för det där med blommor å skapar oftast utan blommor – men man måste ju öva så jag försöker! 🙂

DSC_0012

Å det färdiga kortet blev så här, alla papper är från Maja Design – Vintage spring Basics;

DSC_0016

Hoppas att du hade en fantastisk födelsedag Puck – å att du fick både bad å bubbel! 🙂 En fortsatt härlig sommar till er alla! Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemligheten bakom ett långt liv…

  1. Vildas puck skriver:

    Absolut ett helfräckt kort :-))
    Tusen tack säger hon som fick kortet och som givetvis fortsätter att njuta av livet 🙂

  2. tigerblomma skriver:

    Kalasfint kort och en himla bra textstämpel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *