Sommarhälsning

Jag har gjort ett kort som skall vara en sommarhälsning till en arbetskamrat.

P1000911

Stämpeln är från Vilda Stamps, finns inte i butiken just nu. Bokstapeln är en stämpel från mina gömmor. Jag har maskat stämplarna vilket innebär att jag har stämplat flickan först på pappret där jag vill ha henne. Jag har även stämplat henne på en postitlapp som jag har klippt ut. Postit lappen sätter jag över ”den riktiga” stämpeln och därefter stämplat bokstapeln. Denna gången har jag färglagt med Copic pennor.

P1000910

Lite olika vita blommor som jag har strukit lite Stickles, Star Dust på.

P1000916

Bakgrunden har jag gjort med en TCW mask, Basketweave och Gesso som jag har ”färgat in” med Dreamweaver Metallic Stencils, Glacier lake och Navajo sky.

P1000914

Insidan sitter en stämpel från Vilda Stamps, Sommar. Tyvärr får jag inte fram den ”rätta” färgen på bilderna, den skall vara lite mer turkos. Ha en fortsatt skön sommar /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *