Vem vill inte vara en Solstråle?!

Denna veckan har jag använt mig av Maja Design pappren-Spring Basic en härlig kollektion med fantastiska mönster och mjuka härliga färger.

IMG_2289a

På insidan har jag först Embossat med Sizzix Embossingfolder-Frame med ett lila cardstock som jag dessutom har chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone. Det gula cardstocket har jag stämplat med den urgulliga lilla tjejen från October Afteroon-Travel Girl, även hjärtanen kommer från samma stämpelset. Vem skulle inte le om det bara regnade kärlek över dig?!

IMG_2286

Även på framsidan har jag använt mig av samma embossingfolder som på insidan men på ett ljusare lila cardstock denna gången. Det härliga pappret med blommorna kommer från Maja Design Basic Spring-3rd of March, fjärilar i 2 olika lila färger och förstås lite Stickel-Crystal för lite extra glitter måste man ju ha 😉 . Den söta Bingo rutan kommer ju från Simple Stories-I Heart Summer  och alla kanterna har jag chalkat med Versa Color-Pinecone.

IMG_2285a

Det färdiga kortet på en offwhite bas ser ut så här. Det passar ju helt utmärkt när det ser ut som om vi äntligen får Sommar och Sol denna veckan även på Västkusten.

Så till er alla som har semester ut och njut och lapa sol men glöm inte solskyddsfaktorn 😎 .

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *