Art Journal goes Bandana

Hej och hallå!!! 🙂

Förra veckan hade jag semester och var i Småland och Skåne – förstår att ni måste saknat mig massor… 😉 Nu e jag iaf tillbaka igen och tänkte visa en sida i min Art Journal! Jag gillar Bandanatekniken och tänkte att det kunde vara skoj att testa å göra en sida i min bok med den tekniken! Sagt å gjort;

Fram med min Art Journal bok, stämplar och dylusions som jag hade bestämt mig för att leka med;

DSC_0001

Och som jag lekte! 🙂 Jag stämplade hej-vilt och sprayade sedan med dylusions. Ett bra tips är att torka med papper efteråt för att suga upp färg om man tycker att det blir för starka färger, jag ville ha lite ljusare färger idag!

DSC_0016

Texten kommer från Vilda;

DSC_0017

Alla fjärilar har fått lite stickles på sig;

DSC_0019

Jag har fyllt i lite med en vit poscapenna för att få lite effekt;

DSC_0020

Den största fjärilen är från Stampendous, övriga stämplar är från Kaisercraft och Bo Bunny;

DSC_0021

Gillar färgerna skarpt;

DSC_0022

Sen var det bara ”efterarbetet” kvar… Att rengöra alla 17 stämplar som jag  använt… 😉

DSC_0028

Ha en fortsatt härlig sommar / semester / helg – njut av varje dag! Å till sist måste jag ju påminna om rean som pågår!!! CiLi in Papers flyttar till större lokaler den 14:e september och innan dess behövs lite hjälp att tömma lagret – jag hjälper så gärna till… Klick – klick… 😀

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Art Journal goes Bandana

  1. ankanborjes skriver:

    Jättefint och det verkar roligt 🙂 Vad menas med bandanatekniken? Nytt ord för mig. Med vänlig hälsning, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *