Västkusten?

Hej! Eftersom jag kom hem i natt så har jag inte hunnit lägga in något nytt projekt så jag tar lite gammalt. På kortet har jag använt en av mina favoriter från Stampendous, äldre stämpel som tyvärr inte finns i webbshopen.

P1000903

Ett ankare som jag har fäst på ett hampsnöre. Mönsterpappret kommer från Maja Design, Skärgårdsliv.

P1000905

Jag har satt en blingsten som fyrens ”lampa”.

En liten kul grej man kan göra på sina ”Foppa tofflor” så att man hittar dem om det är fler som har samma färg, är att ”pimpa” dem med blommor och brads… Jag har använt färgat Foam som jag har stansat ut blommor på och en glittrig brads. Tofflorna är ju inte de mest snygga man kan tänka sig men väldigt praktiska när man t.ex. skall till badet.

P1010121

Nu väntar arbetet i morgon men min semester har varigt väldigt skön och avkopplande /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *