Grattis-You Rock!

Denna veckan har jag på nytt använt mig av FabScraps-Milkshake serie och denna gången ett Cardstock som heter Strawberry.  Den som är mottagaren av detta kort gillar 50-talet, bilar, motorcycklar och samla på elgitarrer. Så här gäller att tona ner det rosa så det även passar till en kille.

IMG_2293

Det söta blommorna och blingstenen hittade jag i min låda med blommor. Jag har rufsat till dem lite så att det fick ett mer tillknycklat utseende innan det hamnade på kortet. Jag har förstås också använt Stickle-Crystal för att få det att glittra lite extra 🙂 .

IMG_2292

Stjärnorna har jag tagit ut från ett svart cardstock med hjälp av Sizzix Framelits-Stars och det söta rosa stickersen kommer från Simple Stories Sn@p-Typeset.

IMG_2295

På insidan har jag använt andra delen av samma papper Strawberry. Den Coola motorcyckeln kommer från Hot off The Press-Motorcycle jag har stämplat den med Archival Ink-Jet Black.

IMG_2291a

Det färdiga kortet ser ut så här en blandning av både sött och tufft till en Cool kille.

Ut och njut av sommar, sol och värme tänk vilken härlig sommar vi haft i år. Jag njuter av min semester och lata dagar så till nästa tisdag ha det så gott 😎 .

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *