Annorlonda vikning på kort

Hej! Då har jag arbetat en vecka efter semestern. Semestern har varit hur skön som helst. Arbetsveckan kunde börjat lite bättre… Söndag kväll fick jag en hemsk tandvärk så någon nattsömn blev det inte. Det var bara att ringa tandläkaren på måndag morgon och få en akuttid, fick en tid till kvällen, tack och lov. Lämnade tandläkaren en visdomstand och flera hunra fattigare. Tänk vad mycket roliga pysselsaker jag kunde få för de pengarna men huvudsaken var ju att slippa värken. Nog om mina besvär.

Idag kommer mitt inlägg lite senare på dagen men det är avsiktligt. Har inte hunnit göra något speciellt till bloggen så jag visar födelsedagskortet som skall överlämnas i em. Då jag vet att mottagaren brukar gå in här på förmiddagen så får ni andra vänta också, hoppas ni har överseende med det.

Har sett en vikning på You Tube som jag ville testa. Så här blev resultatet…

P1010122

Jag har använt mig av BoBunny mönsterpapper från blocket Enchanted Collection 6 x 6. ”Kvinnan” är stämplad med dylusions – couture collection, klänningen är stämplad på BoBunny Double Dot Designs, Natural Necessities 6 x 6. (Ursäkta Birgitta att jag har apat efter dig:)). Till skärp har jag tagit en bit rött band.

P1010132  Siffrorna är utstansade med Sizzix Antiqua Numbers i svart cardstock med röda blingstenar. Öppnar man kortet så är det vimplar i överkanten. Alla mönsterpapper kommer från BoBunny.

P1010124

Stämpeln kommer från Vilda Stamps, Svenska texter. Washi Tape i nederkanten. Man måste stänga kortet för att kunna öppna det och komma till nästa siduppslag…

P1010126

Fjärilar utstansade med Tonic Studios Multi-Detail Craft Punch Butterfly. Fjärilarna har fått lite bling på sig. Kram stämpeln kommer från Vilda Stamps Inchkit, svenska texter. Hoppas veckan som kommer blir bra hälsar Britten.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *