Bo Bunny-Cest La Vie

Här kommer ytterligare en av mina uppslag som jag gjorde när vi var på DT-träff i våras. Denna gången har jag använt mig av Bo Bunny Cest La Vie collection. En kollection i grönt, blått, rosa och gult.

IMG_2043

Här har jag embossat pappret med Darice-Wire Fence embossingfolder(tyvärr slut i webshoppen) och sedan lätt svept över den med en Blending Tool och en brun distressdyna. Bingo rutorna kommer från Primas-Engraver(tror jag..)

IMG_2042

Här har jag använt flera av Bo Bunny-Cest La Vie cardstock och det blå randiga har jag kört igenom Darice Embossingfolder-Honeycomb. Ovan på denna har jag gjort en tag i 2 färger, det är super lätt att göra en tag i vilken storlek du vill med Tonics Duo Corner Punch. Den översta Tagen har jag kört igenom samma embossingfolder Wire Fence. Sen kunde jag inte låta blir härliga Dyan Reaveley`s stämpel set The Right words, som jag stämplat med Archival Ink-Jet black och sedan klippt isär för att sedan fästa på tagen.

IMG_2044

På denna har jag embossat en Bingo bricka pånytt svept över den med Blending Tool och en brun distress dyna för att få fram mönstret på ett bättre sätt.  Här har jag också tagit ut 2 fjärilar med Tonic Studios-Medium Butterfly och sedan har det fått lite glitter med Stickle-Crystal.

IMG_2045

Min sista del i mitt uppslag blev detta. Här har jag både använt mig av Cardstocken i Bo Bunny-Cest La vie och symaskinen och tagen kommer från Prima-Lifetime . Den blå stripen har jag tagit ut med Tonic Stansen-Celtic Strip. Den blå rutan har jag pånytt låtit gå igenom embossing foldern Darice-Honeycomb. Saxen kommer från Maya Road-Sew Cute och på nytt har jag hittat en kul stämpel från Dyan Reaveley`s-The Right words.

IMG_2041

Det färdiga uppslaget ser ut så här och finns att titta på om ni kommer förbi CiLi in Papers.

Det var att från mig idag ha en härlig dag i sommar Sverige.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *