Paddan

Hemma har vi speldagar och spelfria dagar – en nödvändighet – annars hade jag hittat Teo med Paddan i famnen 24-7. web_IMG_8455

Bakgrunden är gjord med Crafter’s Workshop stenciler och Distress ink (Iced-spruce).  Ovanpå det har jag stämplat med stämplar från MME Sky’s the limit på tre olika ställen för att forma en visuell triangel. Lite slumpmässigt har jag stämplat med en texstämpel jag hittade i gömmorna men det skulle kunna funkar med den här eller den här eller den här beroende på vilken effekt du vill skapa.

web_IMG_8459

Jag har klippt ut valda delar och dekorationer och kombinerat med bårder från  Teresa Collins Summer Stories. De passar bra i färgerna tillsammans med Wood Veneer-detaljer från Studio Calico. Trästjärnorna är mina absoluta favoritdekorationer och har varit det läääänge. Lite svåra att få tag i men de finns på CiLi in Papers.

web_IMG_8460

Titeln är en blandning mellan bokstäver utklippta från de mönstrade papperna i Teresa Collins Summer Stories, mini alpha stickers och ’Paddan’ utskuren med Silhouetten.

web_IMG_8457

På kanterna har jag sytt fast bårder från Teresa Collins Summer Stories.

Vi ses på onsdag!

♥ Petra

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Paddan

  1. Marie skriver:

    Så snyggt! Tack för inspirationen!

  2. Ulrika Wandler skriver:

    Åh!! Den här var sååå snygg! Underbara färger och så läckra detaljer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *