Kodac Moment med Bo Bunny

Jag har ett så himlans läckert kort på Ingrid i studsmattan som jag längtat efter att scrappa;

IMG_6284

Jag hade massa passande papper och dekorationer från Bo Bunnys serie Mama-Razzi så jag började i den änden;

DSC_0095

Jag utgick från ett vitt cardstock som jag sedan ”splashade” lite distress stain på och sedan stämplade jag med massa olika stämplar från Bo Bunny. Vimplarna är dekorationer från Bo Bunny och bokstäverna är från Simple Stories;

DSC_0100

Kameran e en rubon från Bo Bunny och dessa bokstäver kommer från Simple Stories;

DSC_0101

Massa stämplar, knappen e från ett ark med dekorationer från Bo Bunny och filmstripsremsorna som sticker upp bakom knappen är rubons;

DSC_0102

Layouten i sin helhet;

DSC_0096

Ha en trevlig helg – detta är min sista lediga helg innan jag börjar jobba på måndag! Men det ska bli riktigt roligt, efter 8 veckors semester känner jag mig redo! 🙂 Glöm inte att passa på att shoppa det ni ”behöver” inne i shopen den här veckan – sedan är det stängt ett tag inför flytten till den  nya butiken!!

Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Kodac Moment med Bo Bunny

  1. Ulrika Wandler skriver:

    Mycket snyggt Maiden! Du vet att jag gillar BoBunny!! Mamarazzi är så läcker!

  2. LillBlomman skriver:

    Ursnyggt och fotot är obetalbart 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *