Tvåficks kort

Jag blev så förtjust i Pingvinstämpeln från Hot Off the Press, så jag ville göra något med den.

P1010165

Jag målade den med Distress Ink och vattenpensel.

Det fick bli ett litet annorlunda vinterkort som man kan lägga en liten precent på ena sidan och ett kort (hälsning) på den andra. Jag har använt ett papper från förra året, Pink paislee, Santa´s workshop. Passa på det är rea på det pappret nu!

P1010162

Gjorde ett hål längst upp med Crop-A-Dile, We R Memory Keepers, där jag satte några band. För att dölja att jag häftade fast banden så satte jag en liten ”plopp” Craftworkcards Candi Dot Printed Embellishments, Britannia. Baksidan ser ut så här…

P1010163

Här har jag gjort ett kort som man kan skriva en hälsning

P1010164

Till hörnen på kortet har jag använt en Corner Chomper. Alla stämplarn från det lilla settet med pingvinen har jag använt. Lite tidigt att göra vinterkort, men jag kunde inte låta bli… Ha en skön söndag! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *