Lekfullt med Color Shine

Denna veckan har jag gjort en egen bakgrund av washitejp, Color Shine, Dreamweaver Pasta+ Mica Powder och embossing folder.

IMG_2334a

På baksidan av min vita cardstockbas har jag använt Tim Holtz Tissue Tape-Commute som jag bara har lagt sida vid sida och fick då detta coola resultatet.

IMG_2333

På framsidan av kortet har jag först att embossat med Darice-Honeycomb ovan på detta har jag blandat Dreamweaver Embossingpaste med Mica Powder-Pewter. Jag ville inte riktigt täcka mitt embossade mönster utan ville att det skulle synas igenom pastan. Sen har jag tagit mina Color Shine, Primerose, Mint Green och Gold Lamé men jag har inte sprayat dem utan bara tagit ut spraypumpen och skvätt med den över min bakgrund. Jag vill bara få det att se ut som jag tappat lite färg här och där.

IMG_2332a

Det färdiga kortet blev så här kul utan att kladda för mycket 🙂 . Flygplanet och den stämplade texten kommer från Tim Holtz allt stämplat med Achival Ink-Jet Black och sedan embossat med Clear embossing.

Så nu är det bara att plocka fram det ni har hemma och leka lite ;-).

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *