Ny gäst-DT – Marie a.k.a Sockergrynet

mariesockergrynet

Mitt namn är Marie och jag har den stora äran att få vara gästdesigner här hos CiLi in Papers under hösten, vilket jag ser fram emot med stor glädje! Jag scrappar gärna layouter och kort och sedan 2012 är en av mina stora passioner Project Life.

Jag bor i Kungsbacka, utanför Göteborg, tillsammans med sambo, 3 barn och 2 hundar. Scrappa för mig är balsam för själen och mitt sätt att andas i en stressig vardag.Vill ni veta mer om mig så hittar ni min blogg här.

Jag kommer att blogga här på måndagar samt den 1:a varje månad, då jag kommer att introducera en nyhet här i bloggen – nämligen månadstävling! En möjlighet  för dig att få pröva din kreativitet och vinna fina priser från butiken. Vi kör igång den 1 september, så håll utkik!

Idag bjuder jag er på två veckor ur mitt Project Life. Produkter jag har använt mig av är plastfickor,  Project Life 4X6 White Cards , Project Life 3X4 White Cards, Project Life 4X6 Grid Cards, Project Life Core Kit – 5th & Frolic Edition. Dekorationer så som Studio Calico – Tiny hearts, Burnished-circles och Tiny stars. Verktyg: Tim Holtz Tiny Attacher.
Jag förvarar mina sidor i detta härliga album, som även finns i andra fina färger.

Vecka 19:
vecka19_1_marie vecka19_2_marie vecka19_d_marie

Vecka 20:
vecka20_1_marie vecka20_2_marie vecka20_d_marie

Vi ses på måndag!
Marie 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny gäst-DT – Marie a.k.a Sockergrynet

  1. Pingback: Gästdesigner hos CiLi in Papers » sockergrynet.se

  2. Petra Offrell skriver:

    Superkul !!! Ser fram emot att inspireras av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *