Avery Elle Stamp & Die Storage

Jag har en hel del Clearstamps, som jag använder till min scrapbooking och till mitt Project Life. Hittills har jag inte hittat någon bra förvaringslösning, utan ändrat fram och tillbaka. Många av stämplarna är lite mindre och har tendens att lossna lite grann efter flitigt användande. Det är svårt att ha dem kvar i originalförpackningen, då dessa blir väldigt många till slut och oftast går sönder efter att ha blivit öppnad och stängd ett par gånger.

stampstorage_marie1

I butiken så finns det nu något som heter Avery Elle Stamp & Die Storage. Genomskinliga, lite tjockare plastfickor med en flik överst som går att stoppa in så att plastfickan försluts. Perfekt för då behöver man inte vara rädd för att någon stämpel ska lossna och ramla ut.

stampstorage_marie2

Jag valde att laminera vita skrivarpapper och klippa till i rätt storlek att ha i varje plastficka, så att det ska vara överskådligt att se de olika stämplarna. Då kan jag också om jag behöver sätta stämplar direkt på det laminerade arket.

stampstorage_marie3

Sedan var det bara att sortera och stoppa i stämplarna. Plastfickan rymmer ett stämpelset som är 6X4″ eller två som är 3X4″. Jag fick t o m plats med två stämpelset som var 3X4″ samt ett smalt set på sidan om som var 1X6″. I vissa fickor samlade jag olika småstämplar och om de hade kvar sitt plasthölje, så fäste jag dessa på mitt ark med en glue-dot. Om stämpelsetet var större än plastfickan så tog jag loss de (eller klippte itu) från originalförpackningen och placerade om de så att de fick plats i plastfickan.

stampstorage_marie4

Sedan placerade jag de stängda plastfickorna i en papperslåda (CD-låda) och blev väldigt nöjd med resultatet. Nu kan jag lyfta ned lådan från hyllan när jag behöver, lätt bläddra igenom mina stämplar utan att behöva vara rädd för att någon lossnar och försvinner. Det har helt plötsligt blivit lätt att använda sina stämplar och vara kreativ igen!

Vill du se en video, om stämpelförvaring med dessa fickor,  som amerikanskan Jenny McQuire har gjort, kika här.

CiLi in Papers webshop och butik är nu stängd tom den 14 september på grund av flytt till större lokaler. Men den fysiska butiken har öppet på torsdag 29/8 och ges 30% rabatt, fredag 30/8 ges 50% och lördag ges 70% rabatt på utgående varor (i den gamla lokalen). Passa på och fynda!

Invigning av den nya lokalen med goodie bags, erbjudanden och aktiviteter är den 14 september. De internetkunder som har tålamodet att vänta medan vi flyttar och lägger sin order vecka 38 belönas med goodiebags till ett värde av 10% på orderbeloppet.

Du kan fortfarande kika på nyheterna som kommer in, lägga varor i din kundvagn och skapa önskelistor medan vi har stängt webshopen. Sedan är det bara att beställa den 15 september!

Sedan får ni inte glömma att den vi ska roa oss med en månadstävling nu i  september! Den 1/9 kör vi igång, så håll utkik då!
/Marie

Det här inlägget postades i Förvaring, Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *