Fabscraps Chic Chairs

När jag var i butiken sist kund jag inte motstå det nya Cardstocken från Fabscraps Shabbylicious-Chic Chairs. Som av en händelse så är ju stolarna Rosa så valet var ju enkelt 😉 .

IMG_2399

Jag har rivit sönder mitt Chic Chairs cardstock och sedan har jag dessutom använt den lilla”ruffsan” Tim Holtz-Thread Cutter. Jag har sedan använt Distress Ink-Frayed Burlap och med svepande rörelser chalkat min kanter med Blending Tool  för att kanten skall se lite smutsig ut. Stolsdynorna har jag gett en glittrig yta med Stickle Crystal. Bokstäverna kommer från Tim Holtz Dies-Alphabetical en storlek som jag tycker är precis lagom stor till kort.

IMG_2401a

Insidan av kortet jag har gjort på samma sätt som på utsidan med att riva Cardstocket och sedan chalka in kanterna. Cardstocket med den söta fågeln och blommorna kommer från Primas-Lyric och den lilla syltburken kommer från Simple Stories-Harvest Lane.

IMG_2398a

Det söta gula pappret med hjärtan kommer från Simple Stories-I Heart Summer, vad skall jag göra när sommaren är över, hoppas att det kommer en serie I Heart Winter 😉 .

Hoppas att mottagaren gillade mitt Shabbylicious kort.

Glöm nu inte att Rean börjar på torsdag i butiken och hur länge vågar ni vänta så att ni inte missar några godbitar 🙂 .

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *