Hur jag ”bygger” ett kort

 

 

Hallåj! Fredag igen å jag tänkte visa ett kort som jag gjort och förklara lite hur jag tänker när jag ”bygger” ett kort”. Kortet jag skulle göra var ett dopkort och jag har använt mig av två olika gröna papper ur Maja Designs Paper Pad – Vintage Spring Basics. Själva ”motivet” är faktiskt ett gammalt klistermärke jag hittade i gömmorna och som jag använde en spellbinder till att få rätt form på – bakom har jag en matchande fotomatta. Texten ”på dopdagen” har jag stämplat på en spellbinder och så är det en kantstans som jag använt till sidorna på ett vitt cardstock – alla kanter har jag chalkat med vintage photo.

IMG_1320

Nästa steg blev att lägga till lite spets – jag fäste den sen med scor-tape som verkligen e kanon!IMG_1322

Bling måste man ju ha! 😀 Texten ”Sigge” och datumet är skriven med stickers från Basic Gray.

IMG_1323

Sen var det ju det där med blommor… Jag tycker att det är riktigt svårt att dekorera med blommor – men jag övar! Jag har fått tips om att använda olika sorter och att sätta dem i kluster! Här lade jag fram lite matchande blommor;

IMG_1324

Efter att ha pillat å plockat lite så blev det så här, i vänstra kanten sitter ett gäng blommor som även fick lite stickles på sig;

DSC_0002

Och i den högra kanten ett litet mindre kluster, med stickles här åxå;

DSC_0003

Det färdiga kortet! Jag har använt 3D-kuddar här och där för att få lite liv i kortet;

DSC_0001

Det var vad jag hade att visa idag – nu önskar jag ju faktiskt att jag bodde i Göteborg och inte i Stockholm… För ni har väl inte missat att det pågår rea i den fysiska butiken??

CiLi in Papers stänger webshopen och butiken den 25 augusti tom den 14 september på grund av flytt till större lokaler.
Flyttrea i fysiska butiken med:
30% rea torsdag 29/8
50% rea fredag 30/8
70% rea lördag 31/8
på de varor som ska utgå ur sortimentet.
Invigning av den nya lokalen med goodie bags, erbjudanden och aktiviteter den 14 september.
De internetkunder som har tålamodet att vänta medan vi flyttar och lägger sin order vecka 38 belönas med goodiebags till ett värde av 10% på orderbeloppet.
 
Du kan fortfarande kika på nyheterna som kommer in, lägga varor i din kundvagn och skapa önskelistor medan vi har stängt webshopen. Sedan är det bara att beställa den 15 sept.

Skynda fynda!! Stor kram

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *