Köpenhamn

Något som inte hör till ovanligheterna för mig, är att jag har svårt att hitta det perfekta bakgrundspappret. Som till dessa kort. Har letat mycket men har inte hittat ett mönstrat papper i denna blåa färg (finns typ inte…), så jag har gjort det själv!

Jag har först sprayat med Dylusions Ink Spray – Calypso teal och sedan Dylusions Ink Spray – Black Marble över masken Crafter´s Workshop – Gears. Sedan har jag tagit Texture paste över masken Crafter´s Workshop – Harlequin. Runt hörnen har jag pilaktiga ränder som jag har gjort genom att torrembossa med Die´sire – Chevrons ett svart cardstock med brunkärna och sedan sandpapprat med Sand It Gadget Tool och av detta klippa ur remsorna. Övriga papper kommer från serien BoBunny Mama-Razzi2.

20130809_190527-1

Handen är utstansad i grungepaper från Tim Holtz – Mini Mustache & Pointed Finger. denna hand har jag sedan målat med Tim Holtz Distress Paints- Wild Honey. Texten har jag stansat ut ur Tim Holtz- chip block alphabet.

20130809_190542-1

Utöver detta har jag fäst washitejp vid några gem och gjort små flaggor. Papprenas kanter har även ruggats med Tim Holtz- Thread Cutter.

20130809_190535

Något man lär sig efter ett tag när man använder sprayfärger, är att man inte skall ha något på pappret som det inte är meningen att vara där. Som ni ser så glömde jag en stans på pappret när jag sprayade…. Inte vackert men det är roligt när man ser ”fläcken” 😉 .

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *