Höstkängor?

Hej!

Idag blir det ett lite enklare kort. Kängorna är Deep Red Clingstamps, Combat boots. De är stämplade med svart stämpeldyna på vit cardstock. Har använt en Spellbinders die. Mönsterpappret är från Graphic45 – French Country. Kanterna är ”uppruggade” och övre högra hörnet är nervikt och hålls på plats med en brads.

P1010185

Bården är utstansad med Tonic Studios – Celtic Strip. Liljan har jag tagit ut från Tattered Angels – Pure Mistable Papers ”White Burlap”. Men först har jag täckt hela den biten jag vill ha med Stix2 Double sided polyester ultra sticky clear sheets. Det är ett måste när det är så smala delar. Hade jag inte gjort det så hade det ”trasats” sönder. Liljan är en Spellbinder die men tyvärr skär den inte ut helt i väven, trotts att jag kört flera gånger i Big Shoten. Jag har fått klippa ut den men jag såg var jag skulle klippa tack vare Stix2. ”Grattis” är uttaget från en Dymo.

P1010186

Grenen är gjord på samma sätt som liljan men här har jag haft en Sizzix Movers & Shapers Magnetic Die – Branch and Leaf av Tom Holtz. Dessa diesen är mycket bättre när man skall stansa ut i alla möjliga material. Det räckte att ”köra” den en gång.

P1010187

Ha en fortsatt trevlig helg.

Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *