ArtBin igen – maskförvaring

Hallåj på er – hoppas ni njuter av sensommar värmen! 🙂

Det är väl ingen som har missat att CiLi in Paper har ett stort utbud av ArtBin – den perfekta förvaringen till det mesta! 🙂 Jag har tidigare visat hur jag använder dem till bland annat mina dies, till all washitape och till förvaring av paperpad och mitt klet å kladd! Idag tänkte jag visa ytterligare ett alldeles utmärkt användningsområde – nämligen till alla masker!

Tidigare förvarade jag alla masker dels i sina orginalförpackningar och så hade jag ringar som höll ihop allt;

DSC_0011

6×6 maskerna satte jag i plastfickor så det var lättöverskådligt, men… Jag tyckte att det var såå jobbigt att sätta tillbaka alla masker när jag hade lekt klart! Oftast så använder jag massa olika när jag skapar och efter att ha tvättat dem så blev de liksom liggande i en hög och jag orkade inte sätta tillbaka dem igen…

DSC_0012

Här har jag lösningen på problemet! 🙂 ArtBin har en låda som passar perfekt till 6×6 masker och jag kan lätt ta fram alla å lika lätt lägga tillbaka dem!

DSC_0013

Lådan stängd = ordning å reda och lätt överskådligt;

DSC_0015

Till mina större masker har jag den här supersmidiga lådan som är stadig och har handtag;

DSC_0016

Nu på söndag ska jag iväg på en liten träff med nära vänner och då har jag lagt ner den lilla lådan i den stora å får med mig alla masker smidigt och utan att de blir vikta!

DSC_0017

Som ni säkert vet så pågår ombyggnad och flytt till större lokaler – hoppas att det blir mycket plats för ArtBin!! 🙂 Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på ArtBin igen – maskförvaring

  1. Petra Offrell skriver:

    oj så bra … dags att shoppa igen 🙂

  2. Pingback: Maidens favoriter |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *