Hey there!

 Hey there!

Efter mycket letande, så hittade min systerson mina föräldrars katt. Gömd bakom soffan. Och självklart ska han ner till henne… Underbart ögonblick!

Med denna layouten har jag endast använt papper och stickers från My Minds Eye Find Your Wings & Fly – Skys The Limit och My Minds Eye Find Your Wings & Fly – Up & Away . Uppe i hörnet, på trä vimpeln, så har jag satt en Philosophy Tags från Tim Holtz och lite varstans har jag satt katter från Studio Calico.

20130809_190247-1

Vimplarna har jag gjort med Washitejp vikna runt gem och sedan använt samma Washitejper på träfigurer från Studio Calico.

20130809_190255

Jag har även använt beige akrylfärg genom masken Mini Swiss Dot från Crafters Workshop.

20130809_190311

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *