Tag i all hast

Hej, till slut kommer det ett inlägg från mig. Det har varit intensiva dagar, framför allt för Cicci och Katalin för att få i ordning butiken i den nya större lokalen. Men jättefint blev det! Invigningen var igår lördag med massor av härliga, pysslare som kom och tittade runt och handlade. Det var utlottning på ”biljetten” som var och en fick när de kom. Den lyckliga vinnaren blev Veronica Nilsson med nr: 161. Stort Grattis!

P1010197

Så därför är denna tag till er båda, Cicci och Katalin. Jag har använt Tim Holtz stora och lilla tag. På den stora tagen har jag använt Tim Holtz, Mover & Shapers, (den har inte kommit med i webshopen än men kommer) för att hålla fast den lilla.

P1010195

Tagsen är infärgade med Distress Ink och Blending Tool. Stämplarna kommer alla från Vilda Stamps.

P1010196

Så har ni vägarna förbi Ångpannegatan 2E i Backa i Göteborg så titta in, ni kommer inte att bli besvikna på utbudet. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *