Lycka till med nya CiLi in Papers

Denna veckan har jag gjort ett kort till Cicci och CiLi in Papers för att gratta henne till nya lokalen på Ångpannegatan 2E. Om ni inte var där i lördags på invigningen så har ni något att se fram emot. En stor och luftig lokal med massor av plats för stämplar, papper, stansar, förvaring och allt annat som man kan önska sig och lite till 🙂 .

IMG_2464

Då Cicci är väldigt förtjust i fjärilar så fick det ju bli ett kort med några fjärilar förstås..  Det självklara färgvalet var ju också rött, vitt och svart.

Jag har lånat CiLi loggan och skrivit ut det på ett vanligt vitt A4 papper i skrivaren(tänk dock på att det inte är syrafritt).  Det prickiga pappret kommer från American Crafts Dear Lizzy-Lucky Charm paper pad. Fjärilen har jag först gjort med en Tonic Punch sedan har jag passat in det i min dies så att den hamnar i mitten på det cardstocket jag valt . Jag har sedan klippt ut det en bit av den vita A4 pappret med CiLi loggan och satt det bakom det röda cardstocket så att man ser det genom fjärilen. Sedan har jag tagit några vita pärlor som dekoration.

IMG_2466a

Här ser ni insidan med den utstansade Fjärilen som jag valt att sätta fast med en Glue dots.

IMG_2465a

På insidan har jag också valt att använda mig av samma Dies som på framsidan och jag har gjort dem i 2 olika storlekar och har satt dem på 3D kuddar . Texterna har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black, De engelska texterna kommer från Prima-Wishes and Dreams cling, jag föredrar att stämpla med cling. Cling stämplar ger alltid en snygg och prydlig stämpel.

IMG_2463a

Den svarta lilla rutan Today kommer från My Minds Eye Cut&Paste-Today Present och passade ju perfekt för i lördags var det ju precis den dagen.

Till Cicci önskar jag ett stort Lycka till med nya lokalen 🙂  .

Ha en skön tisdag så här nu när hösten börjar närma sig.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *