Grattis á la Maiden

Idag tänkte jag visa ett ”typiskt Maiden” kort… Tror jag? Som förmodligen ingen har missat så ÄLSKAR jag nämligen dödskallar!! Jag vet faktiskt inte riktigt varför men det är i ganska många år nu som jag har haft en svaghet för dem – tycker de e grymma helt enkelt! 🙂

Den här stämpeln från mr Tim Holtz var såklart en självklarhet i mina ägor! Själva basen till kortet har jag gjort med cardstock och distress paints, dylusions och massa vatten;

DSC_0017

En närbild på motivet, visst är den läcker!? Jag har embossat den med vitt embossingpulver;

DSC_0018

Jag önskar er en fantastisk helg – själv ska jag på scrapträff!! Jippey!!! Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *