Cinnamon Lo

Då var det lördag igen och Cili in papers har haft öppet en vecka i den stora nya lokalen!

En av de saker som jag har gjort denna veckan är denna Lo. Jag har använt mig av en plastficka med fickor från ett blandat sett av Simple Stories-Sn@p!. I dessa fickor har jag sedan stoppat in de skurna fotografierna (som skurits med Tonic Studios Super Trimmer) och färdiga kort från Project Life Core Kit – Cinnamon Edition och Project Life Core Kit – Jade Edition.

20130920_211822

Ett kort har jag gjort själv, vilket är det högst upp till höger. Jag har valt att göra det enkelt och bara använt mig av vanlig brun cardstock, washitejp och Tonic Studios Duo Corner Punch för att göra hörnen.

20130920_211835

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *