Inte bara för Project Life

layout1 layout2 layout3

I butiken finns många olika papper och kit som är ämnade för Project life. Om du nu inte sysslar med PL och tycker att dessa papper och kort ändå är fina så går de utmärkt att använda till både layouter och kort!

I dag bjuder jag på en layout där jag använt kort från Project Life Core Kit – 5th & Frolic Edition. Min titel har jag skurit ut med hjälp av min Silhouette Cameo. Andra papper jag använt är vit cardstock och det rosa pappret kommer från Carta Bella – Hello Again. Jag har också använt Stickers, Stjärnor och Sugar dots.

Precis som förra måndagen så bjuder jag er också på en processvideo, så ni kan se hur layouten ovan blev till.

Ha en underbar vecka, så ses vi nästa måndag!
/Marie

Ps. Missa inte vår månadstävling. Än finns det tid att delta! Om du inte har en blogg att lägga upp ditt bidrag i kan du maila det till mig istället på marie@ciliinpapers.se

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *