Nytt nytt nytt

Denna veckan har jag också tolkat Marie-Sockergrynets skiss och detta är helt nytt för mig. Jga är ju en kort-tjej så att göra en layout är något som jag inte gjort tidigare. Så nytt var det 🙂 .

skiss_septembertavling_marie

Skissen ser ju ut så här.

IMG_2472

Här har jag blandat stämplar från Tim Holtz-Bitty Grunge stämplade med Versa Color-PineconeTim Holtz Idea Ology-Alpha Parts och Newsprint Alphas&Punctuation och papper från Authentique-Natural.

IMG_2473

På denna sidan har jag använt mig av Crafters Workshop-Hexagons och dessa har jag först sprayat med Heidi Swapps Color Mist-Gold Lamé och sedan har jag tagit det större av Hexagonerna och fyllt dem med Akrylfärg.  Det bruna Hexagonerna är från Studio Calico, jag har färgat in med Distress Stain, lite olika färger Metallic Tarnished Brass, Brushed Pewter och Wild Honey.

IMG_2471a

Den färdiga tolkningen ser ut så här. Jag och lilla nyfödda ponny Prins. Tänk er själva att få chansen att klia en liten nyfödd Prins på halsen och känna den mjuka baby pälsen och värmen från honom. Så himla mysigt 🙂 .

Det var allt från mig denna veckan glöm nu inte bort att det är tom 30 September som Måndstävlingen pågår.

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *