Maja Design och Prima…

Maja Design har kommit med en ny kollektion och den är HELT underbar. På detta kortet har jag använt mig av Maja Design Vintage Autumn Basics 12×12 – No IV i botten och på det No I.  Till dekorationer har jag använt från Prima klocka och hänge. Stämpeln från Kaisercraft Clear Stamps 6.25´X4´ (16x10cm) Just Believe.

 På insidan att skriva på en liten lapp där jag först stämplade på en post it lapp med Kaisercraft Clear Stamps 6.25´X4´ (16x10cm) Just Believe. Sedan klippte jag ut texten och satte post it lappen på det papper jag skulle stämpla på. Och vips så hade jag en ram som jag klippte ut för hand som hänger ihop med utsidan.

 Ursnygga fjärilar i bark men hittar dom inte i webbshopen??

 Birgitta önskar dig en bra dag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *