Lite manlig fägring…

Så var det fredag igen!!! 🙂 Å inte vilken fredag som helst – jag är ledig och ska tillbringa dagen i en tatueringsstudio med en vän som ska tatuera sig! Samt förhoppningsvis komma närmare ett beslut om vad jag själv ska tatuera in! 🙂

Idag tänkte jag visa ett lite manligare kort som jag gjort till min svåger. Alla mönster papper är från Maja Designs serie Vintage Spring Basic och det bakre har jag lagt i en embossingfolder från Darice. Grattis bokstäverna kommer från ett stickers ark från Kaisercraft – Attitude liksom stjärnbården. Pilarna är wood veeners från Studio calico.

DSC_0002

Själva motivet kommer från Vilda Stamps kit med manliga stämplar och är embossat med ett kopparpulver;

DSC_0005

Jag önskar er alla en underbar höstdag! 🙂 Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *