Grattiskort för vuxna

Hej, här kommer ytterligare ett grattiskort i höstfärgerna. Pappret kommer från BoBunny, Autumn Song Collection.

P1010208

Stämpeln kommer från Vilda Stamps, Svenska texter. P1010204

Flaskorna är utstansade från grön och brun cardstock (spillbitar) med Tim Holtz, Mini Apothecary Bottles die. Tyvärr hittar jag dem inte i webshopen. På kanterna har jag tagit Crackle accents och i mitten Glossy accents. Till etiketten har jag använt pyttesmå Tiny Alpha Stickers från Kaisercraft vita och svarta. De har inte kommit med i webshopen än.

P1010205

Till blomman har använt Tim Holtz, Kraft Glassine som jag rivit runt, runt i en cirkel och sedan rullat ihop. Släpper man ”rullen” så att den ”rullar upp sig” lite och limmar i botten så blir det en blomma. Bladen kommer från mina gömmor.

P1010206

Även dessa stämplar kommer från Vilda Stamps, Kvinnligt kit. Ha en fortsatt skön söndag önskar Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *