Min hatt!

För några helger sedan så var jag på en träff och då var en av utmaningarna att man skulle göra en topphatt. Det första jag tänker på när jag ser en topphatt är steampunk, men jag ville göra något helt annat! Jag såg mina Dylusions och startade! Jag sprayade färgerna på akvarellpapper och sedan med vatten och lät dem blandas. Efter jag torkat pappret med min embossingfön använde jag texturepaste med masken tiny cirkles.

IMG_7424

Fram till på hatten har jag använt mig av stickers och stansat ut detaljer i vanlig vit cardstock med stansar från gömmorna. Penseln såg jag i min verktygsväska, funderade om jag någonsin kommer att använda den, kom fram att jag inte skulle göra det. Så jag bröt den och doppade ena änden i texture paste och limmade fast delarna på hatten. Innan jag stansade ut fjärilarna målade jag cardstocken med distress-paint.

IMG_3110

Innan jag stansade ut och limmade på allt spenderade jag en stor del tid med att gömma de fula skarvarna som blev runt om den övre hattkanten. Jag fick den ”smarta” idén med att använda limpistolen till att göra dropparna och sedan måla dessa droppar med distress-paint. Detta tog Väldigt! lång tid som ni säkert kan föreställa er och inget som jag kommer att göra om den närmsta tiden. Men jag är väldigt nöjd med resultatet! Tyvärr så är det inte jättebra bilder men jag tror att ni ser ganska bra om hur den ser ut!

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *