Bokmärke

Nu när regnrusket snart kommer att vara över oss, så brukar jag börja läsa mer. Detta brukar då innebära ett nytt bokmärke. Jag föredrar att bokmärken skall vara platta då jag oftast läser pocket och böckerna blir så tjocka om man har för mycket saker på dem…

Detta bokmärke är i grunden ett akvarellpapper som jag stämplat med Kaisercraft Texture Clear – Butterflies. Dynan som jag stämplat med är VersaFine Ink Pad– onyx black som är permanent då jag har målat fjärilarna med Tim Holtz Distress Marker Tube Set– nya färger. Bakgrunden är målad med Tim Holtz Distress Marker – Tumbled Glass. På fjärilarnahar jag även använt Tim Holtz Distress Stickles Glitter Glue- Picket Fence – White

20131004_222252

Över fjärilarna har jag satt en kork pil (hittar den inte nu i webbutiken men den finns!). har sedan stansat ut `här` med  Tim Holtz die – Spooktacular och målat med Uni-Ball Impact Gel Pen – White. på kanterna har jag använt Tonic Studios Duo Corner Punsch-  Ticket tag.

Ha en trevlig helg!

Ida

Spooktacular
Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *