Grattiskort till en liten tjej

Hej! Idag visar jag ett kort jag gjort till mitt barnbarn. Det mönstrade pappret kommer från Maja Design, Vintage Summer Basics. Vad annars Haha. Den lilla tjejen kommer från Vilda Stamps. Målad med Distress Ink och vattenpensel. Fyran är utstansad med Sizzix Antiqua Numbers och dekorerad med pärlemohjärtan från mina gömmor. Även bokstäverna. Baneret är från Spellbinders. Rosorna har jag lite Stickles på så att det glittrar.

P1010210

Insidan finns en balong. Tyvärr har jag fått hjärnsläpp, kommer inte ihåg vad pappret heter. Jag har stansat ut en cirkel som jag klippt av i mitten och klistrat in det i kortet så att det ”fäller” ut sig när man öppnar kortet. Även här är stämplarna från Vilda Stamps. Flickan är från samma Kit som innan, men jag har bara använt mig av flickan.

P1010212

Det var allt för denna gång. Nu är höstvädret med regn och rusk här – lämpligt att pyssla! Hoppas ni får tid till lite pyssel. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *