Today is Your Day

Denna veckan har jag gjort ett kort med med Mind My Eye Cut&Paste-Today Present. Storleken är precis lämpliga till kort eller varför inte ett Project Life projekt.

IMG_2468

Orginal kortet på Cut&Past-Today is Your Day är vitt men för att få det att stämma bättre med den lilla stripe som jag hittade i Simple Stories-Say Cheese. Jag har låtit min Blending Tool svepa över dem båda med Distress dynan Antique Linen. Dessutom har jag använt en kapsyl tagit ut en röd cirkel med 1″Punch och siffrorna kommer från Tim Holtz-Alphabetical.

IMG_2469

Jag tycker att det är roligt att man kan hitta papper som matchar varandra även om det inte kommer ifrån samma tillverkare, här har jag använt mig av Echo Park-Love Story, Simple Stories-Say Cheese och Mind My Eyes-Today Present.

IMG_2470a

På insidan har jag stämplat med Archival ink-Jet Black och sedan embossat det med Clear embossingpulver för att få stämplarna att träda fram ännu bättre. Hjärtliga Gratulationer kommer från Vilda Stamps-Svenska Texter 2 och damen med fjärilarna kommer från Kaisercraft– en härlig komposition.

IMG_2467a

Stickers bokstäverna kommer från Authentique-Lovley Stickers och det söta knapparna är från October Afternoon.

Det färdiga kortet ser ut så här.

Till alla som funderar på att gå på kurs-Masker och Schabloner här är ett smakprov på vad vi kommer att göra. Tänk gärna på att ta med ett förkläde eller oömma kläder då vi kommer att ”kladdda” en hel del 😉 .

IMG_2531a

 

 

 

 

 

Välkomna den 22/10 till CiLi in Papers.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *