Bra-att-ha-kort

När jag får pappersbitar över som ligger oanvända på mitt pysselbitar, spillbitar m.m så brukar jag använda dessa till att göra ett kort eller två. Dessa lägger jag sedan i en låda som jag har att plocka ur när jag behöver ett kort till någon som fyller år, som behöver uppmuntran, en liten hälsning osv. En bra-att-ha-låda fylld med bra-att-ha-kort!

Idag bjuder jag dig på två ny kort jag lagt i denna låda.

kort1

kort2

Material jag använt är: Papper: Vit cardstock, Echo ParkStudio Calico och Carta BellaDekorationer: Stickersstjärnorwashitejp, Enambel dots från Teresa Collins och My Minds eye. Jag har också använt mig av Prima Chalk, denna masken samt mist.

Ni har väl inte glömt att rösta på september månads tävlingsbidrag? Du hittar inlägget här och du har t o m imorgon den 8/10 klockan 23:59 på dig. Dessutom har vi ju en ny tävling i oktober! Missa inte den!

Nu önskar jag er en kreativ vecka!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *