Årets första julkort

Då har julkorts skapandet startat!

Jag har använt mig av ett papper från Bo Bunny Collection -Silver & Gold som redan hade bakgrunden klar. På detta har jag satt Bella Blvd Designer Paper Tape – Red Chevron som jag klippt till och satt det i översta högra hörnet.

20131012_093136

På detta har jag använt mig av delar i Bo Bunny Noteworthy Die-Cuts – Silver & Gold dekorations kitt, satt dem på 3D-kuddar och satt en bit av Tim Holtz Idea-Ology Paper String – Stripes runt kulorna. ”God jul” diesen är från gömmorna. Självklart så finns det med några Studio Calico – Tiny stars. Alla pappersdelar har blivit chalkade med Prima Chalk Fluid Edger Pad –Rusty Bucket och Branch Bark.

20131012_093153

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *