Första julkortet i år

Nu har jag gjort mitt första julkort.

P1010246

Det mönstrade pappret kommer från Maja Design, Julen är här. Granriset är en die från memory box.

P1010250

Stämplarna kommer från Vilda Stamps. Renen är målad med Distress Ink och vattenpensel. Jag tycker det är så roligt att måla stämpelmotiv med just Distress Ink och vattenpensel, det har ni väl redan räknat ut, för om ni följer bloggen så har jag använt mig av den tekniken ofta. Stjärnorna är från Studio Calic0, Cut Wood Veneer Shapes – Tiny Stars.

Till er som vill göra julkort men vill ha lite tipps kan gå en kurs i Julkort 1 i butiken CiLi in papers.

Ha en skön söndag! Önskar Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *