Ho ho till Halloween!

Med knappa två veckor kvar till Halloween så tänkte jag visa lite inspiration på temat! Jag e lite (!!) nördig på många plan och när jag få en idé så har jag svårt att släppa den… Till detta projekt hade jag fått för mig att jag vill använda godiset ”candy corn” – ett typiskt halloween-godis från USA som jag tyckte skulle passa bra… Det var dock lättare sagt än gjort att få tag på det! 🙂 Jag letade i många butiker innan jag till slut hittade (via google såklart!!) en butik i Stockholm som sålde det – kan säga att de sålde en hel del annat amerikanskt godis som jag var tvungen att köpa åxå…  Nåja, detta godis var iaf det jag ville ha till mitt projekt;

DSC_0003

Jag har ”helt enkelt” gjort godispåsar av kanistrar och sedan har jag gjort toppers med hjälp av spellbinders. Samtliga papper kommer från Teresa Collins serie Masquerade party.

DSC_0005

Jag har använt två olika storlekar av spellbinders, ett cardstock bakom och mönsterpapper framför;

DSC_0006

Spindlarna köpte jag på buttericks och de passade ju perfekt! 🙂

DSC_0007 DSC_0008

Dödskallen är en stans från EK och den har fått bling till ögon;

DSC_0009

Fem olika varianter av papper till fem påsar;

DSC_0010

Jag hoppas jag inspirerade er till att göra dessa lätta varianter av godispåsar – om ni har riktigt snälla (läskiga?) monster/spöken eller vad det nu är som kommer och spökar för er så kanske de kan få en påse? 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *