Grattiskort

Idag har jag gjort ett grattiskort där jag har använt mig av Stampendous Cling Rubber Stamp – Butterfly Trio som utgångspunkt. Jag började med att stämpla dem på ett akvarellpapper och har sedan målat dem med olika Distress markers och en vattenpensel. Dessa har jag sedan klippt ut och limmat fast med en limpistol. Innan dessa har jag stämplat med fjärilarna på kortbasen med VersaMark Watermark Stamp Pad och sedan hällt på och embossat med embossingpulvret Stampendous Aged Embossing Enamel – Shabby White som ger en vit- guld glittrigt intryck som tyvärr inte syns så bra på bilderna.

20131019_005707

Där efter har jag stansat ut grattis från Tim Holtz – Spooktacular i röd cardstock och limmat på dem med Tonic Studios Funky Glue Pen. Jag avslutade med att sätta på Tim Holtz Distress Stickles-Rock Candy på kanterna av fjärilarnas vingar.

20131019_005702

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *